Τα μυστικά όταν γίνεται τρύγος μελιού...

image.png
Το ποιοτικό μέλι τρυγιέται αβίαστα από το μελισσοκόμο,φυσικά με προσοχή και επιμέλεια και συσκευάζεται σε κατάλληλες εγκαταστάσεις,με ορθές συνθήκες και διατίθεται σε σωστή και ελκυστική συσκευασία,σαν προϊόν άριστης ποιότητας.Όμως συνοδεύεται από άλλα και με αυτά το προϊόν χαρακτηρίζεται από άρωμα,γεύση,χρώμα και άλλα ποιοτικά κριτήρια της προτίμησης του καταναλωτή,που με αυτά το προϊόν χαρακτηρίζεται ποιοτικά καλό μέλι,που πρέπει και να προστατεύεται από παράγοντες και συνθήκες που το επηρεάζουν ποιοτικά .Με αυτές λοιπόν τις σκέψεις αυτή η ανάρτηση παραθέτει τις αναγκαίες φροντίδες,εκείνες που η πιστή εφαρμογή τους διασφαλίζει την άριστη ποιότητά του.:
Α…Επεμβάσεις πριν από τον τρύγο που επηρεάζουν αρνητικά την ποιότητα του μελιού: